skip to Main Content
Direct contact? Bel snel!: 0652 076 330

Type Classic

Type Classic

Het ‘Classic’ kozijn van K-Vision wordt al ruim 40 jaar toegepast en is daarmee met recht een klassieker te nomen. De strakke en tamelijk vlakke kozijnen hebben, zeker wanneer deze in grijstinten worden geplaatst, de looks van een aluminium kozijn.

Type Trend

Type Trend

Het kozijntype ‘Trend’ van K-VISION heeft een verdiept systeem met een uitgesproken slanke vorm. Dit geeft het kozijn een eigentijdse uitstraling. De oppervlakte van het kunststof heeft een zeer realistische nerfstructuur. Door deze structuur is dit kunststof kozijn voor het oog niet meer te onderscheiden van een klassiek houten kozijn. De gladde kunststof variant is overigens nog altijd leverbaar.

Type Cube

Type Cube

Het K-Vision ‘Cube’ kozijn is een uitgesproken modern kozijn. Het heeft een krachtige robuuste uitstraling door de hoekige vormen. Het ontwerp is gebaseerd op de Amsterdamse School. Met uitzondering van de onderdorpel en de bovenkant van een eventuele tussendorpel is het kozijn volledig recht uitgevoerd. De schuin aflopende onder- en tussendorpel zorgen ervoor dat er zo min mogelijk water blijft staan op het kozijn.

Type City

Type City

K-VISION City kozijnen zijn qua ontwerp bijzonder geschikt voor toepassing in oude huizen en grachtenpanden, of landhuizen en boerderijen. Het ontwerp heeft een historische uitstraling met de looks van klassieke schuiframen. Type ‘City’ beschikt echter over een modern draaivalsysteem. Voor het oog is het kozijn dus identiek met schuiframen waardoor bij renovatie het oorspronkelijke beeld behouden blijft.

Back To Top