skip to Main Content
Direct contact? Bel snel!: 0652 076 330

Bekijk een aantal voorbeelden van onze kozijnen

Werkwijze en uw voordelen

Goed product

Zoals u mag verwachten, levert K-Vision uitsluitend kwaliteitskozijnen. Door de verschillende typen kozijnen die in veel kleuren leverbaar zijn, is er ook voor uw woning een passend kozijn te leveren. Kozijnen van Kozijnkracht worden toegepast in nieuwbouwwoningen maar ook bij de verbouw of renovatie van uw huidige woning is een kozijn van Kozijnkracht een goede keuze. Niet voor niets is de slogan van van Kozijnkracht: Gewoon Goed Kunststof.

Persoonlijk contact

Zaken doen met Kozijnkracht betekent persoonlijk zaken doen, op een transparante nononsense manier. Dit begint met een persoonlijk en kundig advies, op locatie. Henk van der Zouwen, drijvende kracht achter Kozijnkracht, neemt deze adviesgesprekken altijd zelf voor zijn rekening. Henk is in veel gevallen nauw bij de plaatsing van de nieuwe kozijnen betrokken. Zijn jarenlange ervaring in de bouw komt daar goed van pas.

Goede service

Voor Kozijnkracht betekent service vooral ‘werken voor een tevreden klant’. Kozijnkracht levert niet alleen kunststof kozijnen, maar kan u alles uit handen nemen. Hierbij horen ook de sloop en afvoer van oude kozijnen, de plaatsing van nieuwe kozijnen, en zelfs de complete afwerking van uw interieur kan door Kozijnkracht worden verzorgd.

De 4 typen K-Vision kozijnen

k-vision-classic

K-Vision Classic

Het ‘Classic’ kozijn van K-Vision wordt al ruim 40 jaar toegepast en is daarmee met recht een klassieker te nomen. De strakke en tamelijk vlakke kozijnen hebben, zeker wanneer deze in grijstinten worden geplaatst, de looks van een aluminium kozijn.

k-vision-trend

K-Vision Trend

Het kozijntype ‘Trend’ van K-VISION heeft een verdiept systeem met een uitgesproken slanke vorm. Dit geeft het kozijn een eigentijdse uitstraling. De oppervlakte van het kunststof heeft een zeer realistische nerfstructuur. Door deze structuur is dit kunststof kozijn voor het oog niet meer te onderscheiden van een klassiek houten kozijn. De gladde kunststof variant is overigens nog altijd leverbaar.

k-vision-cube

K-Vision Cube

Het K-Vision ‘Cube’ kozijn is een uitgesproken modern kozijn. Het heeft een krachtige robuuste uitstraling door de hoekige vormen. Het ontwerp is gebaseerd op de Amsterdamse School. Met uitzondering van de onderdorpel en de bovenkant van een eventuele tussendorpel is het kozijn volledig recht uitgevoerd. De schuin aflopende onder- en tussendorpel zorgen ervoor dat er zo min mogelijk water blijft staan op het kozijn.

k-vision-city

K-Vision City

K-VISION City kozijnen zijn qua ontwerp bijzonder geschikt voor toepassing in oude huizen en grachtenpanden, of landhuizen en boerderijen. Het ontwerp heeft een historische uitstraling met de looks van klassieke schuiframen. Type ‘City’ beschikt echter over een modern draaivalsysteem. Voor het oog is het kozijn dus identiek met schuiframen waardoor bij renovatie het oorspronkelijke beeld behouden blijft.

Back To Top