skip to Main Content
Direct contact? Bel snel!: 0652 076 330

Bekijk de specificaties van de vier modellen K-Vision kozijnen

Informatie voor wederverkopers

Kozijnkracht levert K-Vision kunststof kozijnen aan projectontwikkelaars, aannemers, timmer- en bouwbedrijven. Door jarenlange ervaring in de verbouw van woningen, weet Kozijnkracht wat u nodig heeft.

Goed product

Zoals u mag verwachten, levert K-Vision uitsluitend kwaliteitskozijnen. Door de verschillende typen kozijnen die elk in diverse uitvoeringen zijn te leveren, is er voor elk project een passend kozijn te leveren. Kozijnen van Kozijnkracht worden geleverd en geplaatst in kantoorpanden, winkels, particuliere woningen en dat alles in zowel de nieuwbouw als ook de verbouw en renovatie. Niet voor niets is de slogan van van Kozijnkracht: Gewoon Goed Kunststof.

Persoonlijk contact

Zaken doen met Kozijnkracht betekent persoonlijk zaken doen, op een transparante nononsense manier. Henk van der Zouwen, drijvende kracht achter Kozijnkracht, heeft zelf jarenlange ervaring in de bouw. Daarom weet hij als geen ander wat u nodig heeft. Bovendien levert Kozijnkracht ook aan particulieren. Henk is in veel gevallen nauw bij de plaatsing van de nieuwe kozijnen betrokken.

Goede service

Ook de zakelijke afnemer krijgt service van Kozijnkracht. Er wordt actief geadviseerd over de beste oplossing voor uw project. Hierbij komt Kozijnkracht desgewenst op locatie. Kozijnen kunnen geleverd worden inclusief eventuele stelkozijnen, waarbij de bouwplaats als afleveradres is toegestaan.

In het kort

  • Gewoon Goed Kunststof van bewezen kwaliteit
  • Zaken doen op een persoonlijke en betrouwbare manier
  • Levering desgewenst op de bouwplaats
  • Stelkozijnen kunnen worden meegeleverd.

Deel deze pagina

Back To Top